Fietsen voor m'n eten ook in Kromme Rijnstreek

Sinds begin september heeft ook de Kromme Rijnstreek een stalletjesfietser. Haar naam is Christie de Vrij. 

Telers en boeren en andere aanbieders van versproducten in deze regio kunnen zich aanmelden voor de FB-groep 'Fietsen voor m'n eten - Kromme Rijnstreek'. Ook kunnen zij een gratis plaatsing krijgen op de website van het initiatief

Geen prijs voor Marja
De Westlandse 'voorfietser' Marja van der Ende greep op 3 september net naast een landelijke prijs in een verkiezing voor de Tour de Force Innovatieprijs 2020. Marja is teleurgesteld dat er geen geldprijs gewonnen is, maar de kracht om door te gaan is onverminderd sterk. “Met deze prijs hadden we veel wensen die we hebben om het platform en onze website verder te ontwikkelen, snel kunnen uitvoeren. Nu gaan we weer op fietstocht naar andere bronnen om onze spaarpot te vullen. Wij vertrouwen erop dat de nominatie en het promotiefilmpje ons hierbij verder zal helpen. De inzet van onze vrijwilligers tijdens de voorbereidingen naar deze verkiezing toe, is al meer dan goud waard!." Meer over de verkiezing hier in het volledige bericht. 

 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.