Horticulture Services en Torenstra Bouw gaan nauw samenwerken

Deze zomer, om precies te zijn in week 28, zijn Horticulture Services bv en Torenstra Bouw bv een nauwe samenwerking aangegaan. 

Torenstra Bouw bv is al meer dan veertig jaar actief in de kassenbouwbranche. Het bedrijf is gespecialiseerd in een grote diversiteit aan werkzaamheden in alle types kassen zoals speciale projecten, hoge projecten of utiliteitsbouw met hoge moeilijkheidsgraad.

Met de kennis en ervaring van het Monsterse bedrijf kunnen beide bedrijven samen nu grootschalige projecten makkelijker behappen. 


John Torenstra jr., John Torenstra sr. en Charmaine Torenstra

Torenstra
Zelf voorziet Horticulture Services, gevestigd in Naaldwijk, in praktisch alles omtrent kassen. "De missie van ons bedrijf is om de klant van A tot Z te ontzorgen. Van sondering en het afnemen van grondmonsters tot onderhoud aan de kas en scherminstallatie en van beglazen tot grootschalige kasreparaties in binnen- en buitenland", legt John jr. uit.

Leuk detail: John begon zo'n vijftien jaar terug voor zichzelf, maar gaat nu om nieuwe stappen te zetten weer nauw samenwerken met zijn vader. 

Ervaren monteurs
Het personeel van Torenstra Bouw bv wordt ingehuurd door Horticulture Services en is inmiddels volledig ingewerkt in de werkwijze waarop Horticulture Services bv haar projecten uitvoert. "Torenstra Bouw bv had enkele ervaren, goede monteurs in dienst met veel ervaring met bouwprojecten met een hoge moeilijkheidsgraad. Wij zijn allebei dan ook zeer verheugd met deze volgende stap en gaan de toekomst met veel vertrouwen tegemoet."

Voor meer informatie:
Horticulture Services BV
www.horticultureservices.nl 
info@horticultureservices.nl  

Torenstra bouw bv
www.torenstrabouw.nl
john@torenstrabouw.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.