De Koningh:

"Sneller en makkelijker data printen op folieverpakkingen

Folieprinters zijn speciaal ontwikkeld voor het afdrukken van THT-data en batchcodes op verpakkingsfolie. Technologische ontwikkelingen volgen zich in rap tempo op en daarom komt Linx met een volledig vernieuwde TT serie folieprinters: TT 500, TT 750 en TT 1000. "Drie compleet nieuwe modellen om nog sneller, makkelijker en langduriger te kunnen printen. Ideaal om strakke coderingen te printen op buisfolie, vlakfolie, sachets, flowpack folie, kokerfolie, stazakken en nog veel meer", aldus De Koningh. 

Productielijnen worden steeds sneller en efficiënter ingericht. Linx springt in op deze ontwikkeling met een nieuwe serie folieprinters die sneller dan ooit print. Met printsnelheden tot maar liefst 1000 millimeter per seconde bij breedtes tot 107 millimeter wordt een nieuwe norm gezet. Daarbij worden printlinten tot 1200 meter gebruikt om nog langer te printen zonder het printlint te moeten vervangen.

Geen perslucht nodig
Waar andere folieprinters perslucht nodig hebben om te kunnen printen, werkt de Linx TT serie zonder perslucht. "Dat scheelt behoorlijk in verbruikskosten, maar nog meer in gebruiksgemak. De luchtdruk hoeft nu nooit meer aangepast te worden om een consistente afdrukkwaliteit te houden. De Linx TT serie folieprinters is voorzien van geavanceerde motoraandrijving met slimme technologie om onder alle omstandigheden de beste afdrukken te printen", zegt het bedrijf.

"Snel, gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen"
"Printlint vervangen is bij veel folieprinters een uitdaging", zegt De Koningh. "Alle nieuwe folieprinters van Linx werken met een eenvoudig drukknop cassettesysteem. In slechts één handbeweging is de cassette te pakken om het printlint te wisselen. Printlint vervangen is hiermee mogelijk in minder dan 30 seconden! Het systeem is makkelijk te bedienen met het full-colour touchscreen. Productwissels zijn snel te selecteren met enkele kliks om direct de nieuwe gegevens te printen. Verder laat het basisscherm altijd de actuele printprestaties en het resterende printlintniveau zien. Folieprinten was nog nooit zo simpel."

Voor meer informatie: 
Steven Aldershoff
De Koningh
T. 0653117376
steven.aldershoff@dekoningh.nl 
www.dekoningh.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.