Bjorn Hoogenboom sluit aan bij verkoopteam Klasmann-Deilmann Benelux

Op 1 september is Bjorn Hoogeboom gestart als commercieel adviseur professionele tuinbouw in de regio Westland bij Klasmann-Deilmann Benelux. Tevens gaat Bjorn deel uitmaken van het innovatieteam Smart Growing Systems van de substraatproducent. Het team is o.a. verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de nieuwe online service Log & Solve.

Björn in de nieuwe hal voor de productie van GreenFibre houtvezel in Schiedam

Log & Solve stelt de kweker in staat om op eenvoudige wijze verschillende relevante teeltgegevens op één centrale plek te verzamelen. Door de combinatie van intensieve klantcontacten enerzijds en productontwikkeling anderzijds, vormt Bjorn een tastbare link tussen praktijk en wetenschap.

Hoogenboom heeft een sierteeltachtergrond. Hij is kwekerszoon en heeft zijn opleiding afgerond aan de HAS Hogeschool in ’s-Hertogenbosch. Tot 1 september was Bjorn werkzaam als data analist en  verantwoordelijk voor het kwaliteitsmanagement systeem bij SK Roses in Den Hoorn.

Voor meer informatie:
Klasmann-Deilmann 
www.klasmann-deilmann.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.