Derde editie HeroFestival hybride op 6 oktober

Het HeroFestival - een initiatief van HortiHeroes en ondersteund door ImpactCity Den Haag - zal dit jaar in hybride vorm plaatsvinden op 6 oktober. Tijdens het HeroFestival komen koplopers, innovators, ondernemers, overheden, kennisinstellingen, startups en scale-ups samen om de Food & Flower industrie te vernieuwen.

Op dinsdag 6 oktober vindt de eerste hybride editie plaats in het Louwman Museum in Den Haag. Het thema dat centraal staat is ‘Hacking work by Tech & Talent’. Relevanter dan ooit door de huidige maatschappelijke situatie, aldus de organisatoren.

Vier sessies
Het gevarieerde programma op 6 oktober wordt gehost door Tech ondernemer Jim Stolze. In vier sessies (TechHack, TalentHack, Innovation by Intrapreneurship en Unmanned Growing Concepts) neemt hij de gasten mee in de wereld van innovaties van binnen en buiten de Food & Flower industrie - van startups en gevestigde innovators - voor vernieuwing in de hele keten van kas tot klant.

Derde editie
Puck van Holsteijn - directeur HortiHeroes: “Deze derde editie wordt anders dan anders. We hebben gekozen voor een hybride opzet, waarbij we 100 gasten per sessie coronaproof verwelkomen in het 16.000m2 grote Louwman Museum. Daarnaast kan iedereen het event online bijwonen via een livestream.

We zijn ervan overtuigd dat dit een unieke editie wordt door de opzet én inhoud. We hebben een mooi programma, met goede sprekers van o.a. Rijk Zwaan, Microsoft, VDL ETG en Vanderlande. En natuurlijk de bekendmaking van de winnaar van het HortiHeroes Intrapreneurship programma, waar young professionals de afgelopen maanden hard hebben gewerkt aan hun eigen startups.”

Het programma
Tijdens deze editie van het HeroFestival zal ‘s ochtends een interactieve TechHack sessie plaatsvinden. Hier staan uitdagingen, ambities en oplossingen voor de vers verpakkings- en distributiehal van de toekomst centraal. De TalentHack sessie brengt ondernemers, tech experts, HR managers en kennisinstellingen samen voor een gesprek over het benodigde talent met nieuwe skills voor de Food & Flower industrie.

‘s Middags zullen de deelnemers aan de HortiHeroes Academy Class van 2020 pitchen waar ze de afgelopen maanden als intrapreneur aan hebben gewerkt.

Het programma wordt afgesloten door Constantijn van Oranje - special envoy van Techleap.nl - en de finalisten van de Topsector (Tuinbouw en Uitgangsmaterialen) Innovation Prize. Toekomstmakers pitchen hun 'Unmanned growing' concepten en maken o.a. kans op € 25.000,- onderzoeksbudget bij het TU Delft AgTech Institute.

Tickets
Tickets voor het live bijwonen van HeroFestival of voor toegang tot de livestream zijn te verkrijgen via www.herofestival.nl. Op diezelfde webpagina is ook meer informatie te vinden.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.