Hortensia als inspiratiebron tijdens ‘Hortensia Inspiration Weeks’

Een prachtige bloemenzee aan Hortensia cultivars. Dat is waarmee de afgelopen week, net als vorig jaar, diverse exporteurs geïnspireerd werden. Met het najaar voor de deur stonden de Inspirations Weeks ditmaal in teken van de mooie Hortensia Classic soorten en werden er diverse noviteiten gepresenteerd.

Fleurige roadshow
Tijdens de Hortensia Inspiraton Weeks werd via een fleurige roadshow stilgestaan bij de ontwikkelingen omtrent cultivars, hoe de Hortensiamarkt er momenteel uitziet en werden promotiezaken omtrent het product gedeeld.

Mede mogelijk gemaakt door veredelaars (Van Klaveren Plant, PerlaNova, Hydrangea Breeders Association, Ko Kolk BV en Kolster) en georganiseerd door Royal FloraHolland gingen Manon Poot (productmanager snijhortensia) en Gerard Gardien (product specifieke promotie) de afgelopen weken op bezoek bij diverse exporteurs van Hortensia en zochten zij de verbinding binnen het Hortensia-vak. “Het is mooi om te zien dat de Hortensia een glimlach op gezichten brengt en dat er zoveel mogelijk is met dit veelzijdige product. Tijdens de Hortensia Inspiration Weeks komt echt de samenhang tussen product, veredelaar en kwekers naar voren,” aldus Manon.

Snijhortensia in een notendop
Impressive Grandeur for Mermorable Moments. Dit is de slogan van dit prachtige product. De stijlvolle hortensia is als snijbloem allang ontdekt als onderdeel van een mooi boeket. De bloem wordt veel gebruikt in de meest prachtige bloemsierkunst. Logisch, want met hortensia’s wordt het altijd een pronkstuk. Elke ruimte fleurt op met de kleurrijke hortensia bollen. Bovendien is het een wonderschoon cadeau! Iedereen zal versteld staan! En wat dacht u van een enkel decoratief exemplaar bij een diner naast het bord? Experimenteer rustig. Het is een inspirerende bloem!

Inspiration Weeks
De ‘Inspiration Weeks’ heeft zich als dienstverlening van Royal FloraHolland inmiddels ook bij andere productgroepen ruim bewezen. Door het product en de kwekers letterlijk naar de klant te brengen, zorgen we voor verbinding en vergroten we de afzetmogelijkheden van het betreffende product.

Kijk voor meer informatie op www.hydrangeaworld.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.