Rob de Zoete nieuwe verkoper AltaNova

Rob de Zoete start per 1 oktober als verkoper bij kweker van bijzondere, bloeiende planten AltaNova. Hij volgt daarmee Jan Bos op, die elders een nieuwe uitdaging gevonden heeft.

Nieuwe uitdaging
Rob de Zoete (49) is al ruim 25 jaar werkzaam in de sierteeltsector, onder andere bij diverse kwekers, waarvan de laatste vijf jaar bij Raadschelders Varens. ‘Het samen zoeken naar wat de klant wil, de lijnen uitzetten, kansen pakken en doelen behalen doe ik elke dag met veel plezier. En vanaf 1 oktober ga ik bij AltaNova een nieuwe uitdaging aan. Ik heb veel zin in deze stap binnen dit dynamische bedrijf, met een prachtig assortiment aan bloeiende planten!’, aldus Rob.

Goede overdracht
Voorganger Jan Bos heeft ruim 30 jaar bij AltaNova gewerkt, waardoor hij het bekende gezicht voor diens klanten is geworden. Toen bleek dat Jan een nieuwe uitdaging had gevonden, werd er meteen besloten dat de overdracht met de nieuwe verkoper nauwkeurig moest plaatsvinden. Daarom is Jan, wanneer Rob in dienst treedt, de eerste periode beschikbaar om een goede overdracht te waarborgen. Ook gaan ze in oktober samen diverse klanten bezoeken.

Voor meer informatie:
Alta Nova
www.altanova.eu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.