Special Uitgangsmateriaal van start

Tholen - Goed uitgangsmateriaal is van onomstotelijk belang voor een goede teelt. Deze maand - immers de maand van de FlowerTrials! - staan we daarom stil bij de best mogelijke materialen om een succesvolle teelt te garanderen.

Nieuwe rassen, nieuwe resistentie, vlottere stekken - de kwaliteit van een teelt is onlosmakelijk verbonden aan die van het uitgangsmateriaal. Maar ook het realiseren van een goede afzet of een interessante markt hangt samen met het werk voorafgaand aan de teelt. Bovendien neemt uitgangsmateriaal een belangrijke rol in de wereldwijde export van tuinbouwproducten. Steeds meer bedrijven zijn niet alleen actief in de afgekweekte producten, maar zien door de volle markten nieuwe kansen liggen in het uitgangsmateriaal. 

Special van start
Reden genoeg om deze maand speciale aandacht te geven aan uitgangsmateriaal. Plantenkwekerijen, maar ook leveranciers van stekmaterialen en andere betrokken partijen worden van harte uitgenodigd om kosteloos een bericht in te sturen. Ook kunnen bedrijven contact opnemen met de redactie voor het schrijven van een artikel. 

Adverteren
De special biedt bovendien een mooie kans om je eigen bedrijf een maand lang in de spotlights te plaatsen met behulp van een banner.

Een maand adverteren in de Special op een van de nieuwsbrieven kan al vanaf € 900. Op de website sta je de hele maand voor € 630. Stuur een mailtje voor meer informatie.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.