Webinar Plant Empowerment terugkijken

Afgelopen donderdag organiseerde World Horti Center in samenwerking met Plant Empowerment een nieuwe editie van Tech Talks. Tijdens de evenementenreeks Tech Talks worden telers wereldwijd bijgepraat over duurzame en innovatieve teeltmethodes en de toepassing van technieken daarbij.

De opname start op 04:45 min. 

Tijdens deze online editie werd er ingegaan op het behalen van hogere productie en betere gewaskwaliteit door het inzetten van de principes van Plant Empowerment.

Internationale telers bekeken de webinar die live vanuit de tv-studio in World Horti Center werd opgenomen. Diverse specialisten spraken over data driven telen en hoe Plant Empowerment telers helpt om te anticiperen op teeltproblemen.

Aan het einde van de webinar werd tevens het nieuwe boek van Plant Empowerment overhandigd aan Frank van der Helm van Inholland en Mark Zwinkels van World Horti Center. Dit boek bevat in het Nederlands de basisprincipes van de manier van telen.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.