"Tulpenvingers en andere huidirritaties verleden tijd met Marly Skin"

"Met behoud van de normale stroefheid en gevoeligheid van de huid vormt Marly Skin na het opbrengen binnen enkele minuten een onzichtbare laag op de huid. Deze laag beschermt de huid tegen irriterende en agressieve stoffen. Het ademen en transpireren van de huid en de tastzin blijven behouden. Het product laat geen vettigheid achter op de huid en is absoluut ongevaarlijk. Wanneer Marly Skin wordt gebruikt, zal de huid niet meer uitdrogen door bijvoorbeeld veelvuldig handen wassen/desinfecteren", vertelt Cherise Bruijnzeel.

Marly Skin is toepasbaar in veel sectoren, waaronder ook de agrarische sector. "Neem als voorbeeld de bloembollensector. Mensen die werken binnen deze sector kunnen irritaties of allergische reacties ervaren (bijvoorbeeld ‘’tulpenvingers, tulpeczeem’’) door contact met de producten. De huid kan ook allergische reacties geven of mechanisch beschadigd raken bij direct contact met bloembollen, chemicaliën, dieselolie, benzine, kunstmest, bestrijdingsmiddelen en bestanddelen zoals ontvetters, zepen en dergelijke. Ook zorgt Marly Skin ervoor dat vuil veel makkelijker van de handen te verwijderen is", vertelt Cherise. "Marly Skin zal in praktisch al dit soort gevallen voorkomen dat men last krijgt van dergelijke reacties. Met gevaarlijke stoffen raden wij aan om altijd dubbele bescherming te gebruiken."

Voor meer informatie:
Cherise Bruijnzeel
Marly Skin
info@marlyskin.nl
www.marlyskin.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.