Hilverda De Boer Groep neemt activiteiten Van Dijk Bloemen over

De Aalsmeerse bedrijven Hilverda De Boer Groep en Van Dijk Bloemen hebben  overeenstemming bereikt om de activiteiten van Van Dijk Bloemen onder te brengen bij de Hilverda De Boer Groep.

Activiteiten sluiten goed aan
Van Dijk Bloemen exporteert snijbloemen en potplanten naar groothandels, high end bloemisten en wedding & event planners. De activiteiten van Van Dijk Bloemen passen goed bij de Hilverda De Boer Groep, die grotendeels dezelfde klanttypes en exportlanden heeft. Gezamenlijk zullen meer dan 60 landen bediend worden.

Continuïteit
Door de krachten te bundelen worden de activiteiten van Van Dijk Bloemen verzekerd van continuïteit en voor de gehele groep worden de kostenefficiency en inkoopkracht verhoogd. Hilverda De Boer is al sinds 1909 actief in de sierteeltsector. De Hilverda De Boer Groep telt momenteel 350 medewerkers in binnen- en buitenland. Met Hilverda De Boer en Anton Spaargaren als Aalsmeerse vestigingen, acht vestigingen in Scandinavië en een land dekkende verkooporganisatie in de Verenigde Staten kent de groep een totale omzet van bijna 200 miljoen Euro.

bron: Hilverda De Boer


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.