Decorum organiseert drie huisbeurzen

Telersvereniging Decorum zet in op huisbeurzen in een periode waarin persoonlijk contact met klanten niet gemakkelijk is. Met de organisatie van drie huisbeurzen voor groen, bloeiend en snijbloemen kunnen de aangesloten kwekers van Decorum hun klanten en relaties ontvangen, noviteiten presenteren en uiteraard afspraken maken voor de komende periode.

Autumn Fair
Op woensdag 7 en donderdag 8 oktober is het assortiment bloeiende potplanten van Decorum bij Van den Berg De Lier te bewonderen tijdens de Decorum Autumn Fair. Een primeur: het is de eerste keer dat Decorum een huisbeurs organiseert voor haar bloeiende plantenleden. Tijdens de tweedaagse huisbeurs zijn er twintig plantenkwekers die hun bloeiende assortiment laten zien. Met het thema Holiday knipoogt het event naar de kerstperiode, een belangrijke periode voor diverse bloeiende potplanten.
 
Very very late Summer Fair
De summerfair, normaliter in juni georganiseerd, krijgt de toepasselijke titel very very late Summer Fair en wordt georganiseerd bij narcissenkweker W.F. Leenen in Voorhout. Een uitgelezen kans om het volledige assortiment snijbloemen en diverse noviteiten te ontdekken.
 
Winterfair
De jaarlijkse Decorum Winterfair vindt zoals elk jaar plaats in de tweede week van december. Op 9 en 10 december tussen 9.00 en 17.00 uur staan de deuren van kwekerij JoGrow in Kwintsheul voor je open. Er zijn ruim 100 soorten groene planten en bol-op-pot te vinden. Een mooi moment om alvast vooruit te kijken naar 2021 en in januari goed van start te gaan.

De organisatie van huisbeurzen is belangrijk voor Decorum en de vereniging hoopt dan ook op een hoge opkomst. "Juist in deze tijden is het belangrijk om het persoonlijk contact goed en sterk te houden. We treffen alle noodzakelijke maatregelen om elkaar veilig te kunnen treffen. De markt is, zoals altijd, in beweging. Daar waar deuren dichtgaan, gaan ze elders open. Dat gesprek gaan we graag aan met onze ketenpartners," aldus John Grootscholten, voorzitter Decorum.

Voor meer informatie
Decorum Company
E: info@decorumcompany.com
www.decorumcompany.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven