Jordy van den Berg van JB Groep

"Nevelinstallaties worden steeds belangrijker"

"Sinds de afgelopen hittegolf loopt het storm met het aanvragen van offertes voor nevelinstallaties. Het klimaat in de kassen wordt steeds belangrijker voor de gewassen. Wij hebben tijdens de afgelopen hitteperiode teeltadviseurs gesproken, die vertelden dat het door de grote temperatuurverschillen steeds belangrijker wordt een goed klimaat te creëren waarbij je bijna niet meer onder een nevelinstallatie uitkomt."

Dat vertelt Jordy van den Berg van JB Group. "Veel gewassen hebben flinke schade opgelopen tijdens de hittegolf, maar kwekers met een nevelinstallatie hadden het klimaat veel beter onder controle en hun gewassen hebben er amper onder geleden", weet hij. "Ook hebben wij nevelinstallaties gemonteerd op verschillende terrassen en dat is een groot succes."

De afgelopen periode is ook het Icloud control systeem een succes gebleken. Met dit systeem kan JB op afstand zien hoe de installatie werkt en storingen oplossen waardoor uitval van belangrijke installatie verleden tijd is. "Hierin onderscheiden wij ons en zien dat service een steeds belangrijkere rol speelt, het ontzorgen van de klant is ons streven."

Wist u dat er de EIA regeling ook voor hoge druk nevelinstallaties geldt? De Energie Investering Aftrek regeling stimuleert ondernemers om te investeren in energiezuinige maatregelingen. 45% van het investeringsbedrag mag men dan toepassen op de IB of VPB. Het netto fiscale voordeel is ongeveer 11-13%.

Voor meer informatie:
JB Groep
info@jbpompen.nl    
www.jbgroep.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.