The Greenery benoemt Mark-Jan Terwindt als Directeur The Greenery Growers

Per 1 oktober treedt Mark-Jan Terwindt toe tot het directieteam van The Greenery als directeur The Greenery Growers. Sinds juni dit jaar werkt The Greenery vanuit drie bedrijfsonderdelen. Ieder onderdeel heeft een eigen focus: The Greenery Growers, The Greenery Logistics en The Greenery Retail.

The Greenery Growers verzorgt het aanbod van de Nederlandse telers, The Greenery Logistics biedt logistieke oplossingen voor  vers en The Greenery Retail bedient retail- en onlineklanten in Europa. Terwindt gaat het onderdeel The Greenery Growers leiden.

Mark-Jan Terwindt (55 jaar) is sinds 2014 werkzaam bij Noviflora en vervult hier de rol van Manager Business Development. Met zijn internationale ervaring met sourcing & sales en zijn coöperatieve achtergrond vanuit zijn rol bij Royal FloraHolland ziet The Greenery in Mark-Jan de ideale kandidaat voor de rol van directeur The Greenery Growers.

CEO Steven Martina geeft aan verheugd te zijn met de komst van Mark-Jan. “Zijn brede ervaring binnen de groene sector, aangevuld met sourcing ervaring en de bekendheid met het werken in een coöperatie waar het behartigen van telersbelangen essentieel is, zorgt ervoor dat Mark-Jan een belangrijke bijdrage kan leveren binnen ons bedrijfsonderdeel The Greenery Growers. Ik kijk uit naar onze samenwerking.”


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.