Henny Wilpshaar nieuwe co-CEO KeyGene

Met ingang van 1 september wordt Henny Wilpshaar co-CEO bij KeyGene. Met haar aanstelling telt het bestuur van het Wageningse agrarische biotechnologiebedrijf twee CEO's die allebei verantwoordelijk zijn voor alle bedrijfsaangelegenheden. Wel zal Wilpshaar zich meer focussen op financiën, ondernemingszaken en waardecreatie, terwijl de huidige CEO Arjen van Tunen zich blijft focussen op innovatie, R&D en projectacquisitie.

Wilpshaar stuurde aan Wageningen University & Research in dierwetenschappen en bedrijfseconomie en  komt over van de Kennemervis Groep, waar ze financieel directeur is.

Zowel Wilpshaar en Tunen zijn blij met de aanstelling. Tunen: “Werken met twee co-CEO's zal onze uitvoerende kracht vergroten. Samen gaan we verder werken aan nieuwe gewasinnovaties die het verschil zullen maken om onze huidige en toekomstige wereldbevolking te voeden."

Voor meer informatie:
KeyGene Netherlands
www.keygene.com
info@keygene.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.