Vlog: #uitjebloembol met Wouter bij Hoek groenvoorziening

In deze vlog van Greenport Duin en Bollenstreek neemt Wouter de kijker mee naar Hoek, een groenvoorzieningsbedrijf uit Voorhout. Toen zijn opa overleed, was Wouter net gestopt met zijn werk in de accountancy. Het paste totaal niet bij hem. Hij hielp zijn oma geregeld in de tuin en kwam er op dat moment achter dat hij werken in de tuin en buiten bezig zijn hartstikke leuk vond. Reden voor Wouter om zich te oriënteren op een groene opleiding. Hij vond de opleiding vakbekwame hovenier bij het Wellantcollege in Aalsmeer en dat was een schot in de roos! Wouter gaat weer met veel plezier naar school, ondanks dat hij 26 jaar is.

Wouter: “Het werk is leuk en gezellig met mijn collega’s, maar ook heel erg leerzaam. Alles wat ik op school leer, pas ik toe in de praktijk bij Hoek en in de tuin van mijn oma.”

Inspireren, motiveren en laten zien wat deze sector te bieden heeft. Dat is wat wij met Greenport Stories voor ogen hebben tijdens de serie vlogs #uitjebloembol ‘Power-up your summer job’.

bron: Greenport Duin en Bollenstreek


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.