Grüne Woche 2021 wordt geen publieksevenement

De Grüne Wöche in Berlijn vindt in januari 2021 plaats als een puur B2B-evenement. De reden hiervoor is de coronapandemie. "Gezien de huidige situatie zullen we het concept voor de Internationale Groene Week het komende jaar aanpassen en ons concentreren op het aanbod voor het specialistische publiek", zegt Lars Jaeger, evenementendireceur van de Grüne Woche in een bericht op Agroberichten Buitenland.

Het publieksevenement gaat in 2021 niet door. "Voor onze bezoekers is de International Green Week een bijzondere ervaring: of het nu gaat om specialiteiten van over de hele wereld of innovaties uit de moderne landbouw van dichtbij meemaken - dit kunnen wij niet doen met het oog op de ontwikkeling van de coronapandemie en de daarbij behorende hygiëne- en veiligheidseisen”, zegt Lars Jaeger.


Grüne Woche, edities 2017 (links) en 2019 (rechts)

Ook alvast kijken naar 2022
Het concept en de specifieke onderwerpen voor de 86e editie van de Grüne Woche worden momenteel ontwikkeld samen met de partners, het Deutschen Bauernverband (DBV) en de Federale Vereniging van de Duitse Levensmiddelenindustrie (BVE), evenals het Duiitse ministerie van Landbouw. Daarnaast ontwikkelt de Messe Berlin hygiëne- en veiligheidsmaatregelen die zijn gecoördineerd met de verantwoordelijke gezondheidsautoriteiten.

In afwachting van hoe het er in 2021 precies uit gaat zien, maakt de organisatie nu alvast de data bekend voor de daaropvolgende Internationale Grüne Woche: 21 tot en met 30 januari 2022.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven