Productgroep Gerbera gestart met Fc588

"Nieuwe emmer zorgt voor minder schade aan de stelen"

Gisteren werd weer een nieuwe stap gezet in de uitrol van de bloemenemmer Fc588. Ook voor de aanvoerders van Gerbera is de Fc588 nu beschikbaar. Hiermee profiteren nu al 32 productgroepen van de voordelen van dit efficiënte fust. En vonden meer dan 15 miljoen roulaties plaats.

Vorig jaar startte FloraHolland met de introductie van Fc588 en bijpassend opzetrek Fc598. Er wordt gekozen voor een gefaseerde introductie per productgroep om altijd voldoende beschikbaarheid te garanderen.

Mans Flowers: "Fc588 heeft een flink aantal voordelen voor Gerbera's" 
Gerbera kweker Mans Flowers ziet een flink aantal voordelen van bloemenemmer Fc588. Marius Mans (directeur) en Arjan van den Bogerd (afdeling Verkoop) geven aan: "De Fc588 heeft dezelfde belading (160 stelen per emmer), maar zorgt wel voor minder schade aan de stelen ten opzichte van Fc544 met oplegvel. Ook zien we minder kromme stelen. Daarnaast is geen karton meer nodig wat zowel qua kosten, arbeid als duurzaamheid een verbetering is. Wij zijn daarom enthousiast over de vrijgave van FC588 voor de productgroep Gerbera."

bron: Royal FloraHolland


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven