Havecon doneert aan BoereGoed

Onlangs heeft William Boxman van Havecon Horticultural Projects een symbolische cheque overhandigd aan de mensen van BoereGoed.

De turnkey kassenbouwer uit Bleiswijk hecht bij hun activiteit als leverancier van tuinbouwprojecten veel waarde aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Naast duurzaamheid, sport en bewegen vindt de onderneming het belangrijk dat iedereen kan deelnemen in de samenleving. Daarom dragen zij BoereGoed en warm hart toe en maken dat concreet met deze financiële bijdrage.

Breed draagvlak
Havecon is ook afnemer van de inmiddels bekende 'kistjes werkfruit' van BoereGoed. Een gezonde snack voor de medewerkers van Havecon en een vaste afnemer van de producten van BoereGoed.

BoereGoed is heel blij met de steun van Havecon en ziet een steeds breder draagvlak groeien vanuit het bedrijfsleven voor hun missie. Met deze financiële steun, maar ook de bijdragen in materialen, arbeid en kennis kan BoereGoed voor een groeiende groep mensen die missie waarmaken: BoereGoed goed voor mensen.

William Boxman (midden) van Havecon en Fred Mattern en Flip van der Eijk van BoereGoed

Ontmoetingsplek
Bij BoereGoed werken mensen samen aan de teelt, verwerking en verkoop van gezonde lokale voeding en vooral om elkaar te helpen in werk en samenleving. BoereGoed biedt een plaats voor iedereen. Voor mensen die gepensioneerd zijn, een sabbatical hebben, mensen die even moeilijk meekunnen in de samenleving of arbeidsmarkt, mensen met een beperking. Of voor iemand die het zo maar leuk vindt om in de tuin te werken.

Juist de brede mix, maakt BoereGoed interessant en waardevol. Mensen helpen elkaar, leren van elkaar, mogen zich zelf zijn. Al ruim zeven jaar biedt BoereGoed die veilige en leuke plek aan mensen.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.