1 - 14 oktober

Thursd organiseert Online Trade Fair

Onlineplatform Thursd houdt tussen 1 en 14 oktober een internationale online trade fair. Vele gerenommeerde bedrijven hebben inmiddels een stand gereserveerd. Zo kunnen zij toch internationale aandacht genereren voor hun producten en diensten, wanneer deelname aan de gebruikelijke fysieke beurzen voor hen dit jaar geen optie is.

#TOTF2020
Diverse veredelingsbedrijven, waaronder Dümmen Orange, Royal Van Zanten, Anthura, Evanthia en De Ruiter, schreven zich al snel na de bekendmaking in voor de Thursd Online Trade Fair (#TOTF2020). Ook kwekersgroepen zoals Marginpar, DecoFresh, Decorum en Addenda en individuele kwekers zoals Nolina en Gerbera United zijn aanwezig op deze online beurs.

Marcel de Romph van Thursd vertelt: “Het mooie van een stand op de TOTF2020 is dat je online heel goed zichtbaar bent. Bedrijven met een online stand krijgen een opvallende plek op de homepagina van Thursd. Die homepagina is onze beursvloer, waar de bezoeker een stand ‘binnenloopt’ door erop te klikken. Standhouders profileren hun bedrijf, producten en diensten in hun online stand. Hun webpagina’s blijven ook na de #TOTF2020 op Thursd zichtbaar en goed vindbaar. Daarbij bieden we opties voor extra publiciteit in onze nieuwsbrieven en op onze sociale kanalen. Ik ben blij dat ook bedrijven zoals MPS, Broekhof en Holex zich inmiddels hebben aangemeld, zodat het voor steeds meer mensen in de bloemenbranche interessant wordt om de #TOTF2020 van Thursd te bezoeken.”

Thursd
De laatste maanden groeit Thursd in bereik elke maand met ongeveer 20%, zowel op de website als via de sociale kanalen. “Tijdens de #TOTF2020 zullen standhouders op de online beurs ook hun eigen netwerk aansporen te gaan kijken naar Thursd”, aldus Marcel de Romph. “In deze coronatijd zien we dat online engagement een belangrijke meerwaarde biedt ten opzichte van de bestaande contactmogelijkheden."

Voor meer informatie: www.thursd.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.