Terra Nova Nurseries levert duizenden planten voor Beijing Expo Park

Terra Nova Nurseries heeftgeeft een kijkje in het Beijing Expo Park in het Yanqing District in Beijing, alwaar het bedrijf duizenden planten heeft geplant. Grote hoeveelheden coleus, coreopsis, echinacea, heuchera, kniphofia, tradescantia en andere soorten in de speciale 'Terra Nova Garden' zijn uitgegroeid tot ware bezienswaardigheden. Gasten van het park voelen zich aangetrokken tot de planten van Terra Nova Nurseries vanwege hun lange bloeitijd, het vermogen om vogels en bestuivers aan te trekken en de kleuren en texturen van de planten.


Terra Nova Kniphofia Popsicle variëteiten

Terra Nova Nurseries werkte samen met partnerbedrijf en licentiehouder Beijing Florascape om ervoor te zorgen dat alle logistiek met betrekking tot de aanplant en het tuinontwerp correct werd afgehandeld. De recente aanplant in Beijing Expo Park werd voltooid om de missie van de plantenkweker voort te zetten om meer vaste planten te introduceren op de Chinese markt.


Terra Nova Kniphofia Popsicle variëteiten

"Nadat de eenjarige planten in mei en juni hadden gebloeid, kwamen de vaste planten van Terra Nova echt op gang en werden ze heuse eyecatchers in het Beijing Expo Park", vertelt Kevin Chen, Azië-vertegenwoordiger van Terra Nova Nurseries.


Terra Nova Plants in het Beijing Expo Park 

Vanwege hun bijzonder lange bloei konden vooral de kniphofia-variëteiten van Terra Nova, welke in het park zijn geplant, op veel belangstelling rekenen van bezoekers. Grote aanplantingen van de Kniphofia Popsicle-serie van Terra Nova werden door bezoekers als 'bloemenzeeën' aangeduid vanwege hun dichte en aanhoudende bloei.


Terra Nova Plants in het Beijing Expo Park 

Terra Nova-variëteiten die in het park zijn geplant, zijn onder meer Coleus 'Green Lantern', Coreopsis 'Pumpkin Pie', Coreopsis 'Show Stopper', Heuchera 'Obsidian', Penstemon 'Cha Hot Pink', Penstemon 'Grape Taffy', Kniphofia 'Mango Popsicle' , Kniphofia 'Papaya Popsicle' en Tradescantia 'Lucky Charm'. Deze variëteiten en andere Terra Nova-planten zijn te zien in de Terra Nova Garden, The Expo Garden Town en de Horti-Town secties van het Beijing Expo Park.

Het Beijing Expo Park werd officieel geopend voor het publiek op 1 mei 2020 en blijft open tot 7 oktober 2020. De locatie van het Beijing Expo Park was de gastlocatie van de 2019 International Horticultural Exhibition. Terra Nova was het enige Amerikaanse bedrijf dat in 2019 op de beurs aanwezig was - met 60 variëteiten en in totaal 50.000 planten.

Voor meer informatie
Terra Nova Nurseries
sales@terranovanurseries.com 
www.terranovanurseries.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven