JH van der Vossen B.V. blikt terug op winnen Greenovation Award 2019

Op 6 november 2019 beleefde JH van der Vossen B.V. een gelukkige dag. Het bedrijf, gespecialiseerd in bollen op pot, won de Greenovation award. De vakjury én het publiek hadden beide een aandeel van 50% in de eindbeoordeling en kozen voor het unieke ECO-concept van JH van der Vossen B.V.. Hoe gaat het nu met het bedrijf uit de Bollenstreek en wat heeft deze award hen opgeleverd?

Naast de nodige aandacht van media, zijn er bij JH van der Vossen B.V. wel degelijk extra orders van klanten binnengekomen die er mee zijn gaan werken. Wel hebben ze gemerkt dat vooruitstrevend niet altijd mooi genoeg is voor de kritische consument. Er werd gelukkig vanuit retailers heel goed gereageerd op de winst van JH van der Vossen B.V. en dit nieuwe product. Zij zijn er snel mee gaan werken en hebben deze introductie omarmt. JH van der Vossen B.V. ziet het belang van de Greenovation Award en duurzaamheid in de sector in: "Duurzaamheid is natuurlijk altijd belangrijk en wat dat betreft is er op veel vlakken nog heel wat te innoveren! Het probleem met innoveren en verduurzamen is helaas dat het soms duurder wordt en hier erg op wordt gelet in de sector. Dit neemt uiteraard niet weg dat dit soort ontwikkelingen zeker door moeten gaan. Hier ligt zeker voor de overheid ook nog een rol om het verduurzamen en innoveren extra te stimuleren."

Continue ontwikkeling
Ondertussen is JH van der Vossen B.V. alweer bezig met nieuwe introducties en innovaties. Ze hebben een nieuwe pot ontwikkeld en zijn dit uitgebreid aan het testen. Ook voor de tray hebben ze een nieuw product ontwikkeld.

Wordt u de winnaar van 2020?
Wellicht komt u dit jaar in aanmerking om genomineerd te worden voor de Greenovation Award. Klik hier om uw product aan te melden.

bron: Royal FloraHolland


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.