Horti Asia en Agritechnica Asia verschoven naar 27-29 mei 2021

De Horti Asia gaat dit jaar niet meer plaatsvinden. De beurs, gepland voor oktober, wordt verschoven naar 27-29 mei 2021. Tegelijkertijd zal dan ook de Agritechnica Asia gehouden worden. Ook dat event zou in oktober plaatsvinden in Bangkok. Reden voor het uitstel zijn gevreesde reisbeperkingen, zo delen beursorganisatoren DLG International en VNU Asia Pacific in een nieuwsbrief.

Daardoor zou de beurs niet door kunnen gaan op de manier die zowel standhouders, bezoekers als organisatoren graag zien. Het besluit is dan ook genomen in overleg met partners, standhouders en bezoekers van beide beurzen.

Om de periode tot mei 2021 te overbruggen komen de organisaties met een serie online sessies en product pitches startend op 14 oktober. Het interactieve platform waarop dit gaat plaatsvinden gaat 'Agritechnica Asia & Horti Asia - Digital Connect' heten.

Voor meer informatie: www.agritechnica-asia.com/ + www.horti-asia.com/  

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.