Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ruben Mostert, Kwekerij Mostert, over 100% Digitaal

"Ga het maar gewoon doen, je komt vanzelf de punten tegen die pijn doen en nog moeten veranderen"

"De manier waarop we nu werken is niet toekomstbestendig. Ik zie het niet voor me dat ik over 10 jaar nog steeds gebeld word om nog snel een paar traytjes te regelen", zegt Ruben Mostert in een uitgebreid interview met Floriday, waarin hij vertelt hoe Kwekerij Mostert uit Nieuwerkerk het aanpakt met 100% Digitaal.

"Alles om ons heen verandert, dus ook in onze sector moet het sneller, gemakkelijker en goedkoper kunnen. Alles wat nieuw is, is even wennen, acclimatiseren en afstellen. Zo ook deze nieuwe werkwijze. Het beste is om op tijd in te stappen. Mijn advies is: ga het maar gewoon doen, draai mee. Je komt vanzelf de punten tegen die pijn doen en die je nog moet veranderen. Als we met meer kwekers deze weg ingaan, leren we des te sneller met zijn allen. Floriday is een platform van ons allemaal. Het is belangrijk dat we allemaal aan gaan geven wat er beter moet of nog aan toegevoegd moet worden. Hoe meer feedback er komt, hoe beter het platform wordt."

Het hele interview leest u hier.

Publicatiedatum: