Productgroep Gerbera start op 24 augustus 2020 met Fc588

Na de introductie vorig jaar van de efficiënte meermalige bloemenemmer Fc588 profiteren nu al 31 productgroepen van de voordelen van dit fust. Ook de productgroep Gerbera gaat op 24 augustus 2020 starten met het gebruik van Fc588 (en opzetrek Fc598). Dit geldt voor zowel Klok als Directe Handel.

Met de introductie van de Fc588 speelt FloraHolland in op het toenemend gebruik van CC-containers in de export en werkt men aan verdere verduurzaming door minder transportkilometers. Ook wordt hiermee gezorgd voor verlaging van de ketenkosten door een betere belading. In de Fc588 hergebruikt men door recycling bloemenemmers die nu niet meer nodig zijn.

Vrijgave vanaf maandag 24 augustus 2020 
Vanaf maandag 24 augustus a.s. kunnen ook kwekers van het product Gerbera aanvoeren in Fc588 (emmer) en/of Fc598 (opzetrek). Ondertussen gebruiken al 31 productgroepen dit
efficiënte fust en vonden meer dan 15 miljoen roulaties plaats.

Welke 31 productgroepen Fc588 gebruiken leest u hier.

Start uitgifte Fc588/Fc598 17 augustus 2020 
Voor Gerbera aanvoerders zijn vanaf maandag 17 augustus a.s. de Fc588 en Fc598 verkrijgbaar. De gereguleerde uitgifte vindt plaats vanuit de fustdepots in Aalsmeer, Naaldwijk, Rijnsburg en Eelde en ook op Veiling Rhein-Maas en Plantion.

Klik hier voor meer informatie


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.