8 september, 11:00 uur

Online voorproefje voor brancheopleiding Glastuinbouw

Technologische ontwikkelingen, milieueisen, het nieuwe telen en goed werkgeverschap hebben de nodige impact op het werken in de glastuinbouw. Goed gekwalificeerde medewerkers die meegroeien met deze veranderingen zijn dan ook van groot belang. Om deze ontwikkelingen bij te benen biedt Kasgroeit in samenwerking met Inholland Academy de tweejarige brancheopleiding Glastuinbouw aan.

Speciaal voor geïnteresseerden in de brancheopleiding Glastuinbouw organiseert Kasgroeit op dinsdag 8 september a.s. vanaf 11:00 uur een online masterclass. Tijdens deze interactieve sessie nemen Jolanda Rosloot en Anneke Postma, adviseurs Opleiding en Ontwikkeling bij Kasgroeit en Sjoerd Nieboer, leercoach bij Inholland Academy deelnemers mee in de inhoud, aanpak en voordelen van de brancheopleiding. Ook zijn geïnteresseerden uitgebreid in de gelegenheid om persoonlijke vragen te stellen en advies over de opleiding in te winnen.

Uniek opleidingstraject met persoonlijke leercoach
De tweejarige brancheopleiding Glastuinbouw start vrijdag 2 oktober. Uniek aan dit ontwikkeltraject is dat deelnemers onderweg begeleid worden door een persoonlijke leercoach. Hiermee stemmen zij hun eigen leerdoelen af en kiezen deelnemers na een algemene module voor de leerroute Teelt of Bedrijfsvoering.

De brancheopleiding is praktijkgericht en deelnemers gaan aan de slag met vraagstukken uit het bedrijf. Leren en werken lopen zo tijdens de opleiding vloeiend in elkaar over.

Geschikt voor nieuw talent en ervaren medewerkers
De brancheopleiding Glastuinbouw is geschikt voor de instroom van nieuw talent, maar ook voor medewerkers die al jaren actief zijn in de functie van teeltspecialist, zelfstandig teeltmedewerker, teamleider of bedrijfsleider. Niet iedere medewerker is hetzelfde en heeft dezelfde leerbehoefte en ook de bedrijven verschillen van elkaar. De flexibiliteit van de brancheopleiding biedt hierin uitkomst. Dit betekent dat de tijdsbesteding tijdens de opleiding wordt aangepast aan de drukke en rustige periodes van het bedrijf. Zo is de werknemer beschikbaar als dat nodig is. Maatwerk is het uitgangspunt.

Meer weten of aanmelden, klik hier


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven