Veiling open t/m maandag 17 augustus

Online veiling inventaris van het failliete Meko-Hulsebosch

Wegens faillissement worden de machines en volledige inventaris van Meko-Hulsebosch verkocht in opdracht van de curator, Mr. J.J. Wittekamp verbonden aan Cees Advocaten te Naaldwijk. De items worden aangeboden via een online veiling op het platform van Troostwijk Auctions. Het bedrijf was gespecialiseerd in bol-op-pot-arrangementen. Bieden op oppotmachines, gewas sorteerlijnen, droogwanden en winkelinventaris kan tot maandag 17 augustus 2020 om 19:00 uur. Voor geïnteresseerden is op vrijdag 14 augustus een kijkdag georganiseerd. Aanmelden kan via e-mail.

Meko-Hulsebosch was gespecialiseerd in bollen & plantenarrangementen op pot met toegevoegde waarde. Ze gebruikten o.a. wilg, hout, zink, glas en andere (natuurlijke) materialen. Daarnaast gebruikten zij ook boomkwekerijproducten, zoals Gaultheria, Calluna, lavendel, Sempervivum en vaste planten. Tijdens feestdagen of speciale gelegenheden verkocht het bedrijf exclusieve thema-producten.

In de online veiling staan ruim 350 kavels met o.a. Javo oppotmachine (2017) en potgrondmachine (2016), Compas gewas sorteerlijn, kuubskisten, kistenkantelaars, bollenkratten, dubbele droogwanden, transportbanden, palletstellingen, europallets, hakselaar (2017), Deutz-Fahr tractor en een DAF vrachtwagen.

Over de veiling
De online faillissementsveiling sluit op maandag 17 augustus 2020 vanaf 19:00 uur.

Bezichtiging van de kavels is uitsluitend op afspraak mogelijk op vrijdag 14 augustus 2020. Aanmelden via: aanmelden@troostwijkauctions.com. Locatie: Veenenburgerlaan 73a, 2182 DB te Hillegom.

Alle details over deze veiling zijn te bekijken via deze link.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.