In memoriam: Wouter de Jong

Na een kort en heftig ziekbed is Wouter de Jong op maandag 27 juli overleden. Hij was pas 37 jaar.

Wouter stond volop in het leven, zo laat Ludvig Svensson weten. Hij had nog zo veel dromen, plannen en kansen, als managing director bij Svensson Nederland, maar bovenal als echtgenoot en vader.

In een periode van zes jaar maakte Wouter vastberaden carrière bij Svensson. Hij ontwikkelde zich in korte tijd van accountmanager tot commercieel directeur en sinds vorig jaar april vervulde hij de rol van managing director.

Dat deed hij zichtbaar met veel plezier en daadkracht. Zijn zakelijke instinct en innemende persoonlijkheid waren een inspiratie voor velen.
Voor veel collega’s en relaties was Wouter een vriend. Hij bezat de unieke eigenschap om iedereen op een positieve manier ‘aan boord’ te krijgen.

Onze belangen en toekomstvisie waren bij hem in goede handen. Hij durfde groot te denken en waardeerde tegelijkertijd het kleine en persoonlijke. In onze gedachten zal hij voortleven als een rechtvaardig, ambitieus en warm mens.

De uitvaart heeft 1 augustus jl. in besloten kring plaatsgevonden.

Correspondentieadres:
Ludvig Svensson BV
www.ludvigsvensson.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.