Dutch Flower Group en Certifeye digitaliseren certificaten voor kwekers

Om kwekers en haar handelsbedrijven eenvoudiger certificaten te laten beheren en zichtbaar te maken, introduceren Dutch Flower Group (DFG) en Certifeye de Certifeye Wallet.

Kwekers kunnen straks hun certificaten uploaden in de Certifeye Wallet. De bewaking van geldigheidstermijnen en het sturen van herinneringen wordt door Certifeye overgenomen. Wanneer kwekers het verzoek krijgen van afnemers om certificaten aan te leveren, dan kunnen zij nu af met een link naar deze Wallet.

Vlnr: Fred Vahlkamp (Certifeye), Marlies Verbruggen (Certifeye), Raimon Loman (DFG) en Iris de Waal (Bloom, onderdeel van DFG)

Afnemers kunnen zich abonneren op zo’n Wallet. Het resultaat is dat als er een nieuw certificaat wordt toegevoegd aan de Wallet iedereen die zich hierop heeft geabonneerd direct op de hoogte is.

In de administratie van de DFG-bedrijven staan de betreffende kwekers op groen als alles in orde is. Het platform verzorgt de verwerking en de communicatie rondom alle certificaten.

“De komende weken verwachten wij circa duizend Wallets actief te maken. Wij helpen onze kwekers daarbij. Alle certificaten die in onze administratie aanwezig zijn plaatsen wij alvast als service voor hen in een Certifeye Wallet. Vervolgens nodigen wij de kwekers uit om hun Wallet te bekijken en het eigenaarschap daarvan over te nemen. Voor de kweker is dit kosteloos. Voor ons als DFG is het een investering die ons tijd gaat besparen en processen verder digitaliseert,” aldus Raimon Loman, CSR (Corporate Social Responsibility) manager bij Dutch Flower Group.

Meer informatie over de Certifeye Wallet is te vinden op www.certifeye.nl of via een bericht aan info@certifeye.com 

bron: Dutch Flower Group


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven