Brandweer heeft kleine brand bij Gakon snel onder controle

Bij Gakon Horticultural Projects werd op dinsdag 14 juli rond 12.15 uur door het aanwezige personeel een kleine brand geconstateerd. Hierop is alarm geslagen, werd de fabriek en het kantoor geëvacueerd en werd de brandweer ingeseind. De brandweer gaf rond 12.35 uur het sein brand meester. Er vielen geen gewonden.

De brand ontstond in een filtersysteem. De precieze oorzaak van het ontstaan van de brand wordt door Gakon nog onderzocht. Op het moment van het uitbreken van de brand werden alle aanwezige werknemers naar buiten begeleid. De brandweer kwam met verschillende eenheden om de brand te blussen en was de brand snel meester.

Net als de brandweer was ook Westlanders.nu snel ter plaatse. Zij maakten bovenstaande video.

Via dit bericht, ook op de website van het bedrijf verschenen, wil Gakon hun BHV’ers bedanken voor het adequaat handelen in deze situatie. Ook willen zij de toegesnelde brandweerlieden bedanken, die de brand al snel onder controle hadden. Hierdoor bleef de veiligheid van het personeel gewaarborgd en kon al snel het sein gegeven worden dat het veilig was om de werkzaamheden binnen te hervatten. 

Voor meer informatie: 
Gakon Horticultural Projects
www.gakon.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven