Palletcentrale neemt deel in Circular Plastics Alliance

Palletcentrale gaat als partner deelnemen in Circular Plastics Alliance, een samenwerkingsverband van een breed scala aan bedrijven die actief zijn in verschillende branches zoals de bouw-, logistiek-, verpakkings- en tuinbouwsector.

Circular Plastics Alliance zet zich in om wereldwijd oplossingen voor duurzame verpakkingen te ontwikkelen en te produceren. Partijen zetten zich in voor het ontwikkelen van innovatieve producten en nieuwe standaarden in de keten. Denk bijvoorbeeld aan een solide lichtgewicht kunststof display pallet om producten in de retail op te presenteren. Deze display kan continue opnieuw worden ingezet.

De Palletcentrale is als marktleider op het gebied van gebruikte pallets al 51 jaar de stimulator van hergebruik. De gebruikte pallets worden ingezameld, opgekocht en na een grondige inspectie hergebruikt. Recycling in optima forma.

bron: Palletcentrale.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.