Familiefeest in Drive-Thru-style bij Metazet FormFlex

De jaarlijkse familiedag is bij Metazet FormFlex inmiddels een heuse traditie geworden, waar altijd de nodige aandacht aan wordt besteed. Alles wordt uit de kast gehaald om er samen met collega’s en het gezin een leuke en memorabele dag van te maken.

Dit jaar leek dat door het coronavirus in het water te vallen. Toch wisten ze bij Metazet FormFlex daar een ludieke draai aan te geven, waardoor de familiedag ook in dit ongewone jaar doorgang kon vinden. Namelijk door het organiseren van de allereerste ‘Metazet FormFlex Drive-Thru’.

Tijdens deze dag werden alle medewerkers in shifts ontvangen waarna ze, samen met het gezin, in hun eigen auto door het pand van Metazet FormFlex gingen rijden. Uiteraard gebeurde dit niet voordat er bij elke auto een tas met lekkers was uitgedeeld en men uitleg had gekregen over wat ze te wachten stond.

De Drive-Thru bestond namelijk uit een puzzeltocht door het pand waarbij verschillende vragen beantwoord moesten worden en diverse materialen werden verzameld.

DJ en snacks
Aan het eind van de rit werden de verzamelde materialen op een loopband gelegd, waarna een goochelaar er een leuk souvenir van toverde. Na het uitdelen van een drankje en een doos popcorn, kon er vervolgens nog worden genoten van een spectaculaire show voordat iedereen zich in de auto, aan de voorkant van het pand verzamelende. Terwijl een live-DJ gezellige muziek aan het draaien was, kon de middag onder het genot van lekkere snacks en frietjes worden afgesloten.

Al met al een geslaagde familiedag dus, waarbij misschien wel een nieuwe Metazet FormFlex traditie is geboren, aldus een tevreden organisatie na afloop.

Voor meer informatie:
Metazet FormFlex
info@metazet.com  
www.metazetformflex.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven