Marco Persoon versterkt team Chrysanne

Chrysanne kwekers Lionplant en Van Schie hebben in de persoon van Marco Persoon een nieuwe teeltspecialist gevonden. Marco stond in 2014 aan de wieg van de introductie van de trosvariëteit Grandezza en is mede verantwoordelijk voor de naam die Chrysanne potchrysanten inmiddels heeft gevestigd in de markt. Chrysanne staat voor een assortiment potchrysanten dat onder het Decorum Plants merk wordt verhandeld.


Van links naar rechts Hans van Leeuwen van Lionplant, Marco Persoon, Martin van Schie en Marcel van der Voort namens van Schie

Het assortiment van Chrysanne producten wordt gestaag uitgebreid met nieuwe variëteiten en potmaten. Er zijn zowel gevuldbloemige, enkelbloemige als pluisvarianten in pot beschikbaar. Om continue kwaliteit te kunnen waarborgen is 100% focus op de teelt een must. Om hierin een stap verder te professionaliseren hebben Lionplant en Van Schie gekozen een teeltspecialist aan te trekken die bij beide bedrijven verantwoordelijk wordt voor de teelt van het Chrysanne assortiment.

Marco Persoon zal vanaf 1 augustus bij Chrysanne in dienst treden en afwisselend op de bedrijven aanwezig zijn. Marco neemt afscheid van zijn baan als teeltadviseur bij Schoneveld Breeding en keert terug naar zijn roots in de chrysanten.

Voor meer informatie:
http://www.chrysanne.info/ 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven