Bureau IMAC gaat op in nieuwe afdeling gewasoptimalisatie binnen Anthura

Bureau IMAC Bleiswijk B.V. beëindigt per 1 januari 2021 haar betaalde dienstverlening en zal ophouden te bestaan. De jarenlange kennis en ervaring blijft behouden, omdat zowel Andre Lont als Mark van de Ven overgaan naar de nieuwe afdeling gewasoptimalisatie bij Anthura. Laatstgenoemde heeft per 1 juli deze stap gemaakt als gewasspecialist phalaenopsis. Andre volgt per 1 januari 2021 als gewasspecialist anthurium.


Andre Lont en Mark Van der Knaap

Andre Lont, directeur IMAC, geeft aan dat de onafhankelijkheid van het bureau een optimalisatie in de weg staat. Hij benoemt dat alle toegezegde afspraken nageleefd zullen worden en dat klanten van Bureau IMAC ondersteund zullen worden bij het vinden van gewenst onafhankelijk advies.

Afdeling gewasoptimalisatie Anthura
De afdeling gewasoptimalisatie richt zich primair op teelttechnische vraagstukken. Andre en Mark zullen vanuit Anthura klanten blijven adviseren over technische eigenschappen van rassen en gewassen. Zij ondersteunen hiermee de accountmanagers bij teelttechnische vraagstukken en dragen zo bij aan kennisuitwisseling. Verder brengen ze teelttechnische raskenmerken van het Anthura assortiment volledig in kaart, ondersteunen ze de Anthura productielocaties en initiëren ze teeltonderzoek.

Mark van der Knaap, directeur veredeling en productie, over de afdeling gewasoptimalisatie: “Andre en Mark brengen jarenlange teelttechnische kennis en ervaring uit binnen- en buitenland met zich mee. Deze kan in de nieuwe opzet beter afgestemd worden op behoeftes bij onze klanten alsook intern. Met een duidelijke focus vormen zij de verbindende schakel tussen onderzoek, veredeling en commercie op teelttechnisch gebied. Wij verwachten dat dit bij zal dragen aan duurzaam rendement voor onze klanten met Anthura rassen”.

 

For more information:
Anthura
www.anthura.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.