Kelos Celosia Candela Pink wint All-American Selection Prijs

Beekenkamp Plants Ornamentals heeft de Regionale All-American Selection (AAS) Prijs gewonnen met hun Kelos Celosia Candela Pink. De AAS-jury noemde de Kelos Candela Pink "The Energizer Bunny" die maar blijft bloeien!

All-America Selections is een onafhankelijke non-profitorganisatie die nieuwe, nooit eerder verkochte rassen voor de tuinbouw test. Nieuwe variëteiten worden door deskundige juryleden getest en beoordeeld. De beste rassen worden bekroond tot AAS winners.

Zo ook de Kelos Candela Pink. De pluimen hebben heel het seizoen hun kleur behouden. De juryleden zijn het erover eens dat dit een perfecte plant is om hoogte en variatie toe te voegen aan mixpotten. Buiten de unieke uitstraling en kleur werd er ook gekeken naar extra voordelen. De Candela Pink kan goed gebruikt worden voor massabeplanting en algemeen tuingebruik. Nog een extra voordeel; het is ook een perfecte plant om droogbloemen van te maken.

“Het is sowieso een voorrecht om met onze veredelingsafdeling samen te werken. Het in ontvangst nemen van zo'n kostbare erkenning verdubbelt de vreugde en trots. De Candela Pink is een nieuwe toevoeging aan ons kleurrijke Kelos-assortiment. Het kan op natuurlijke daglengte worden gekweekt. De felroze kleuren passen perfect bij de slogan van de Kelos-serie: Splash of colours", aldus Sirekit Mol.

Voor meer informatie:
Beekenkamp Plants
Korte Kruisweg 141
2676 BS Maasdijk
info@beekenkamp.nl
www.beekenkamp.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.