Academische leergang Innovation Management Horticulture start 23 september

World Horti Center start op woensdagmiddag 23 september in samenwerking met de Rotterdam School of Management/Erasmus University de academische leergang Innovation Management Horticulture.

beeld: Rolf van Koppen fotografie

Tijdens de leergang leren de deelnemers succesvol en systematisch innoveren, gebaseerd op Industry 4.0. Door middel van theorie, cases en oefeningen dragen hoogleraren tijdens acht inhoudelijke modules kennis over rondom innoveren, toegespitst op de glastuinbouw. Daarbij gaat het over het innoveren zelf en ook over hoe deelnemers dit innovatieproces in praktijk kunnen brengen binnen het eigen bedrijf. Thema’s daarbij zijn: scenario ontwikkeling, creativiteit en design, innovatiestrategie, portfoliomanagement, leiderschap en teams, de organisatie van innovatie en open innovatie.

Het programma is opgezet door prof. dr. ir. Jan van den Ende, leerstoelhouder ‘Innovation in Horticulture’. De diverse inhoudelijke modules worden aangeboden door prof. dr. Daan Stam, dr. Claire Stolwijk, dr. Dirk Deichmann en prof. dr. ir. Jan van den Ende. Na een succesvolle afronding van het programma ontvangen de deelnemers het certificaat ‘Innovation Management in Horticulture’ van de Erasmus University.

Meer informatie en aanmelden
Innovation Management Horticulture is speciaal ontwikkeld voor medewerkers van innovatieve bedrijven in de tuinbouwsector, die regelmatig met new business development en innovatie te maken hebben. De leergang start op woensdag 23 september, waarna 6 woensdagavonden achter elkaar volgen in World Horti Center.

Meer informatie over deze leergang en aanmelden kan hier.

Leerstoel Innovation in Horticulture
De leerstoel ‘Innovation in Horticulture’ is een initiatief van de Stichting Hagelunie en ondergebracht bij de Rotterdam School of Management/Erasmus University. De opdracht van de leerstoel is het bevorderen van innovatie in de sector door het doen van onderzoek en het realiseren van actieve kennisverspreiding over innovatie en  risicomanagement. De verbinding met de sector én de praktijkgerichte invulling  is uitgangspunt. Jan van den Ende bekleed de leerstoel, waarbij hij actief samenwerkt met World Horti Center en de universiteiten in Wageningen, Delft en Leiden.

bron: World Horti Center


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.