FAM FLower Farm presenteert lifestyle dahliaboek Liefde voor Dahlia's

Marlies & Linda van FAM FLower Farm hebben het afgelopen jaar aan een lifestyle dahliaboek gewerkt. Samen met Katja Staring van Dailygreenspiration, die zorgde voor alle teksten, worden de mooiste en leukste wetenswaardigheden van de dahlia en de kwekerij voor het voetlicht gebracht.

"We hebben zoveel mooie beelden en verhalen van onze kwekerijen die we graag met de wereld willen delen. Via social media geven we de consument al dagelijks een romantisch inkijkje in onze kleurrijke bloemenwereld en nu kunnen we nog meer mensen op een andere manier bereiken. Het is een heerlijk lifestyle boek geworden met veel inspirerende interviews, tips, diy's en met vooral veel verleidelijke dahlia beelden. Lezers worden hierdoor nog grotere bloemenfans. De dahlia is weer helemaal hip, dus een ideaal boek als relatiegeschenk of om te verkopen in (online) bloemenwinkels."

Op 25 augustus 2020 komt het boek, getiteld Liefde voor Dahlia's / The Joy of Dahlias, in zowel het Nederlands als het Engels beschikbaar bij Uitgeverij Terra. Bestellen (224 pagina's, hardcover, verkoopprijs 29,99 Euro) kan o.a. via de website of door een mailtje te sturen naar de uitgever.

In dit filmpje zie je goed de sfeer en inhoud van het boek:

 

 

 

Voor meer informatie:
Marlies & Linda
FAM Flower Farm
www.famflowerfarm.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven