Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bloemenkwekerij Daling introduceert nieuwe Phlox rassen uit eigen veredeling

Bloemenkwekerij Daling introduceert de eerste twee nieuwe Phlox rassen van het eigen veredelingsprogramma. Dit zijn de Phlox Brave Eyes en de Phlox Pink Eyes.

Deze rassen zijn ontwikkeld in samenwerking met Bartels Best. De focus in dit veredelingsprogramma ligt op sterke goed houdbare rassen, die streng geselecteerd worden op productiviteit, groeikracht en minimale gevoeligheid voor ziekten en plagen. Volgens veredelaar Goos Bartels is dit project het meest ambitieuze veredelingsprogamma uit zijn carrière.

De eerste snee van de vroegbloeiende Pink Eyes is geoogst. De bloemproductie van Brave Eyes zal de komende drie weken rond de 40.000 stelen per week bedragen.

Deze twee rassen vormen slechts het begin, zo belooft men, de komende jaren worden nog vele nieuwe introducties verwacht.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Eduard Daling (06-54755005 of mail), of sluit u aan bij de excursie georganiseerd door Stichting Summerflowers op donderdagavond 16 juli.

Bartels Best:
www.bartelsbest.nl 

 

Publicatiedatum: