Studio RoboCrops: online lunchlezingen over robotica in de glastuinbouw

Covid-19 toont aan dat het relevanter is dan ooit om betrouwbare Robots voor de kas te ontwikkelen. Daarom verbindt RoboCrops ook deze zomer robotontwikkelaars, telers en tech-bedrijven met elkaar. Het is vanaf nu mogelijk om je aan te melden voor Studio RoboCrops, een serie online lunchlezingen over robotica in de glastuinbouw.

Studio RoboCrops is voortgekomen uit het verlangen om de ontwikkeling van autonome oogstsystemen te versnellen. Het bestaat uit drie digitale evenementen, waarin inzichten op het gebied van oogsten in glastuinbouw en de belangrijkste uitdagingen gedeeld worden. Bedrijven gespecialiseerd in automatische oogstsystemen van over heel de wereld presenteren zich daarbij aan Nederlandse landbouwpioniers, investeerders, telers, analisten en andere geïnteresseerden.

De eerste editie gaat over oogsttechnologie (paprika, komkommer en aardbei). Deze lunchlezing vindt plaats op 21 juli tussen 11:00 en 13:00 uur. Bedrijven pitchen hun oogstoplossingen, waar telers en andere specialisten uit de glastuinbouw op kunnen reageren. Tevens een overzicht van de huidige oogsttechnologie: welke ontwikkelaars zijn bezig met een commerciële oogstrobot voor de kas? Welke innovaties zijn er momenteel te vinden?

Lees hier meer over de verschillende lezingen of meld je aan: robocrops.tech/#studio

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven