Flier Systems bundelt krachten samen met Ideaal

Flier Systems heeft over de hele wereld projecten bij professionele jongplantenkwekers en komt daarbij regelmatig in contact met een andere mondiale speler: Ideaal, een leverancier van uitrijwagens. Deze contacten hebben geresulteerd in een samenwerking tussen de twee bedrijven die op dinsdag 30 juni op het kantoor van Flier Systems bekrachtigd is met een handtekening.

De samenwerking werd door Ard Flier, General Manager bij Flier Systems, Erick Gielen, directeur bij Ideaal, Koen Lemmen, technisch Commercieel Manager bij Ideaal en Ad Kranendonk, Head of Sales and Business Development bij Flier Systems gevierd met Limburgse vlaai.

De samenwerking is een vervolgstap in het nog beter bedienen van de mondiale professionele jongplantenkweker. Beide partijen hebben veel gezamenlijke klanten en hopen dat samenwerken een toegevoegde waarde kan bieden. 

Flier Systems zet door deze samenwerking een volgende stap in haar strategische richting: de productieruimte van de professionele jongplantenkweker inrichten. Ad Kranendonk zegt daarover: “Deze samenwerking is extra interessant voor de opkomende markten en nieuwe toetreders die in hun automatisering- en mechaniseringsbehoefte willen worden ontzorgd.”

Voor Ideaal is het voordeel dat zij zich nog meer kunnen positioneren als productspecialist. "De positionering past in onze bedrijfsstrategie om de specialist op het gebied van mobiele technologie te willen zijn."

Op langere termijn zullen de bedrijven gebruik maken van elkaars kennis en mogelijkheden en de klant van nog meer waardevolle informatie kunnen voorzien.

Koen Lemmen licht toe: “Denk ten aanzien van informatievoorziening bij voorbeeld aan het mogelijk maken van locatiebeheer in de kas en het informeren van de bestuurders van de oppak- en neerzetposities vanuit een centrale database”.  

Voor meer informatie:
Flier Systems
Ad Kranendonk
Head of Sales and Business Development
a.kranendonk@fliersystems.nl            
06-51555070    

Ideaal 
Koen Lemmen
Technisch Commercieel Manager
koen@ideaal.eu
06 14721331


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.