Floweracademy.NL 15 jaar

Floweracademy.NL is een begrip op het gebied van educatie in de sierteeltsector. Niet alleen in Nederland, maar in meer dan 25 landen heeft Lucas Jansen de afgelopen 15 jaar studenten wegwijs gemaakt in het bloemen- en plantenassortiment, in marketing en in account & category management. Daarnaast zijn tal van marktverkenningen door heel Europa georganiseerd om zo meer kennis te krijgen van de afzetmarkten.

Om goed op de hoogte te zijn van- en te kunnen blijven inspelen op nieuwe trends werkt Lucas nauw samen met Miranda Bakker (specialist verkoop, markt en retail) en Miek Stap (fotografie, data, en webapplicaties). In 2012 startte hij met Floweracademy.TV, het eerste e-learning platform in de sierteeltketen. In 2015 zijn de boekjes van Bloemenbureau Holland tot apps voor op de telefoon gemaakt, waarna in 2018 de uitgebreide webapplicatie & productcatalogus InfoFlowersPlants werd gelanceerd. Een online productcatalogus in 8 talen als webapplicatie. Begin dit jaar is gestart met virtuele classrooms om het “leren op afstand” mogelijk te maken.

Lucas zit naar eigen zeggen nog vol ambities en plannen om Floweracademy.NL in de toekomst verder uit te bouwen en studenten om de hoek of in de verste uithoeken van de wereld te enthousiasmeren voor bloemen en planten.


Floweracademy.NL
Lucas Jansen
Rijnstraat 1
2311 NJ Leiden
M: 0622261489
E: lucasjansen@floweracademy.tv
www.floweracademy.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven