Van Zaal zet in op opleiden Junior Transportplanners

Van Zaal Transport gaat zelf junior transportplanners opleiden. Het bedrijf wil daarmee ook kandidaten met nog niet zoveel ervaring de kans geven.

De vacature staat nu online en is bedoeld voor iedereen die recent een relevante opleiding heeft afgerond of enkele jaren relevante werkervaring heeft, maar nog niet alle kneepjes van het plannersvak kent.

“We merken dat de interesse voor de functie transportplanner er zeker is, maar dat de ervaring van geïnteresseerden niet altijd aansluit. Denk bijvoorbeeld aan iemand die net van school komt, maar nog weinig ervaring in de praktijk heeft opgedaan. Maar ook mensen die hun eerste stappen binnen de transportplanning al hebben gezet, maar nog niet bekend zijn met de sierteeltlogistiek. Daarom hebben we naast de functie Transportplanner nu ook de functie Junior Transportplanner, waarbij wij mensen verder wegwijs maken binnen het vak”, vertelt Koen Stoop van Personeelszaken.

De opleiding is praktisch gericht. De Junior Transportplanner draait direct mee in het team en krijgt uitleg van een ervaren collega. In de eerste periode wordt de nieuwe medewerker klaargestoomd om zelfstandig ritten op te volgen. Als hij of zij dat onder de knie heeft, is het mogelijk om te leren over het plannen van ritten. Solliciteren kan de hele zomervakantie, maar afhankelijk van de respons kan de sollicitatieperiode worden verkort of verlengd. Meer informatie op: www.vzt.nl/werkenalstransportplanner

Voor meer informatie:
Van Zaal Transport
Poelweg 12
1424 PB De Kwakel
T: 0297 513 080
E: info@vzt.nl
www.vzt.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.