22 juni - 18 augustus in Merano

Nieuwe planten tentoongesteld op Lazzeri Show Garden

Vorige week, op 22 juni, opende Lazzeri hun 'Show Garden' in Merano, Italië, waar ze hun nieuwe planten laten zien aan klanten en geïnteresseerde bloemkwekers. De Show Garden, waar meer dan 250 potten en meer dan 120 plantenpotten en balkonbakken te zien zullen zijn, blijft open tot 18 augustus 2020.

Elk jaar opent Lazzeri hun showtuin, maar dit jaar wordt er wat meer gecommuniceerd. "We waren van plan om voor het eerst deel te nemen aan de FlowerTrials 2020, maar omdat dit evenement moest worden afgelast vanwege de COVID-19-situatie, hebben we besloten om meer internationale aandacht te geven aan onze Show Gardens," aldus een woordvoerder van het hoofdkantoor van het bedrijf.

"De uitwisseling van informatie en ideeën met klanten en geïnteresseerde bloemteeltprofessionals is erg belangrijk voor ons. We laten de sector graag ter plaatse de innovaties en toekomstige lanceringen voor de periode van 2020 tot 2021 zien. Een bezoek aan ons zou een uitstekende gelegenheid kunnen zijn om onder andere Zuid-Tirol te leren kennen."

De Show Garden staat open voor klanten en geïnteresseerde bloemteeltprofessionals en voor het bezoek wordt gevraagd om hen vooraf te informeren. Dit kan door te mailen naar Francesca@lazzeri-agricola.com of door te bellen naar +39473 246611.

Adres van de Show Garden:
Lazzeri Società Agricola A R.L.
Via Piedimonte 8
39012 Merano (BZ)
Italië

Voor meer informatie:
Lazzeri Società Agricola A R.L.
+39 0473 246246
info@lazzeri-agricola.com
www.lazzeri-agricola.com


Publicatiedatum:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven