Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
22 juni - 18 augustus in Merano

Nieuwe planten tentoongesteld op Lazzeri Show Garden

Vorige week, op 22 juni, opende Lazzeri hun 'Show Garden' in Merano, Italië, waar ze hun nieuwe planten laten zien aan klanten en geïnteresseerde bloemkwekers. De Show Garden, waar meer dan 250 potten en meer dan 120 plantenpotten en balkonbakken te zien zullen zijn, blijft open tot 18 augustus 2020.

Elk jaar opent Lazzeri hun showtuin, maar dit jaar wordt er wat meer gecommuniceerd. "We waren van plan om voor het eerst deel te nemen aan de FlowerTrials 2020, maar omdat dit evenement moest worden afgelast vanwege de COVID-19-situatie, hebben we besloten om meer internationale aandacht te geven aan onze Show Gardens," aldus een woordvoerder van het hoofdkantoor van het bedrijf.

"De uitwisseling van informatie en ideeën met klanten en geïnteresseerde bloemteeltprofessionals is erg belangrijk voor ons. We laten de sector graag ter plaatse de innovaties en toekomstige lanceringen voor de periode van 2020 tot 2021 zien. Een bezoek aan ons zou een uitstekende gelegenheid kunnen zijn om onder andere Zuid-Tirol te leren kennen."

De Show Garden staat open voor klanten en geïnteresseerde bloemteeltprofessionals en voor het bezoek wordt gevraagd om hen vooraf te informeren. Dit kan door te mailen naar Francesca@lazzeri-agricola.com of door te bellen naar +39473 246611.

Adres van de Show Garden:
Lazzeri Società Agricola A R.L.
Via Piedimonte 8
39012 Merano (BZ)
Italië

Voor meer informatie:
Lazzeri Società Agricola A R.L.
+39 0473 246246
info@lazzeri-agricola.com
www.lazzeri-agricola.com

Publicatiedatum: