Het verschil maken met plant-potcombinatie van Desch Design Studio.

Desch Design Studio creëert samen met individuele kwekers geheel eigen plant-potoncepten. Zoals de productlijn ‘Urban Gardening’, die Desch Design Studio onlangs op verzoek van – en samen met – kwekerij Baas in Ens heeft ontwikkeld. ‘Urban Gardening’ is een plantenmix in een Grow&Go bloempot met waterbuffer type Imca en een stoere balkonbak, die volop fleur en kleur brengt in een kleine stadse omgeving.

Behalve de ‘Urban Gardening’-lijn van Baas heeft Desch Design Studio de afgelopen jaren samen met diverse kwekers tal van andere fraaie concepten gerealiseerd. Denk bijvoorbeeld aan de BBQ hot&spicy kruidenbak met Spaanse peper of de potbedrukkingen voor de FleuroStar Award-winners zoals Petunia ‘NightSky’ en Osteospermum ‘Purple Sun’.

Kwekers uitdagen
Desch Design Studio wil nu ook andere kwekers uitdagen om een creatief concept te creëren. “De markt biedt meer dan genoeg ruimte voor opvallende, gekke en/of slimme creaties”, aldus Kees Waqué, Manager Marketing & Retail bij Desch. “Op dit moment is er veel vraag naar duurzame producten. Voor een kweker die daarop wil inhaken, kan met precies de goede plant-potcombinatie echt het verschil maken.”

 

Voor meer informatie:
Desch Plantpak B.V.
www.desch.nl 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.