Dinsdag 25 augustus 2020, Waregem Expo

Belgische sierplanten- en groenvakbeurs Florall in de startblokken

De coronacrisis is voor de Vlaamse sierteeltsector een flinke beproeving geweest en is dat in veel gevallen nog steeds. Maar de sector heeft al eerder hete vuren doorstaan. De vastberadenheid om sterker uit deze crisis te komen is nooit weggeweest. Telers trekken zich hierbij op aan de groeiende waardering van de consument voor meer groen in huis én tuin.

Het nut van de najaarseditie van FLORALL heeft bijgevolg nooit ter discussie gestaan. Ook deze keer zal Waregem Expo op dinsdag 25 augustus helemaal in het teken staan van het Vlaamse seizoenaanbod van sierplanten en boomkwekerij.

Meer dan 90 standhouders hebben een plek toegekend gekregen in Waregem Expo. Deze kwekers geven er de professionele kopers een nagenoeg compleet overzicht van wat Vlaamse siertelers de consument dit najaar kunnen bieden.

Geheel in lijn met vorige edities krijgen ook dit jaar de meest opvallende nieuwigheden van de standhouders een extra podium met deelname aan de FLORALL-awards.

FLORALL is een exclusieve beurs voor professionele kopers. Het typische publiek bestaat uit binnen- en buitenlandse aankopers voor grootdistributie, exportbedrijven, tuincentra, cash-and-carry’s, veilingen, toeleveranciers, tuinaannemers en groendiensten.

bron: AVBS


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.