BioBoost met mijlpaal door tot einde 2020

Het 2 Zeeën Interreg-programma heeft besloten de projectperiode van BioBoost te verlengen tot eind december van dit jaar. Hierdoor kunnen projectpartners die in hun planning gehinderd zijn door de coronacrisis alsnog hun activiteiten afronden.

Daarnaast maakt de verlenging het mogelijk een slotevent te organiseren: deze bijeenkomst stond gepland op 22 april, maar werd wegens de corona uitbraak afgelast. In augustus wordt bekend hoe het slotevent eruit komt te zien en op welke datum.

Mijlpaal
BioBoost-platform.com werd eind 2019 gelanceerd tijdens een bijeenkomst van BioBoost, het Interreg-project onder leiding van gemeente Westland, dat werkt aan biobased toepassingen. Onlangs werd het zeventigste initiatief aangemeld, een mijlpaal.

Op het platform is het mogelijk om zelf initiatieven te uploaden en daarmee zowel bekendheid te geven aan de jouw bio-circulaire activiteiten, jezelf daarmee als een (ervarings-)deskundige bekend te maken, en het platform nog actueler en omvangrijker te maken.

Met ingang van 1 juli zal het platform beheerd worden door Greenport West-Holland in samenwerking met Green Chemistry Campus in Bergen op Zoom. Beide organisaties zijn aangesloten bij Circular BioBased Delta (CBBD) en het bioboost-platform vormt een mooie aanvulling op het online business platform van het CBBD.

Bron: Greenport West-Holland


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven