Nieuwe Dreams begonia van Beekenkamp Plants Ornamentals vernoemd naar kleindochter An Beekenkamp

De nieuwe Dreams begonia van Beekenkamp Plants Ornamentals is schattig, krachtig en valt op door haar prachtige, vrolijke verschijning. Daarmee heeft deze plant dezelfde eigenschappen als Rhodee, de kleindochter van An Beekenkamp. Niet voor niks is deze nieuwe plant naar Rhodee vernoemd.

Als veredelaar zijn wij altijd op zoek naar iets beters, iets nieuws, wat een voordeel is voor de gehele keten. Met trots kunnen we vertellen dat we wederom een prachtplant hebben ontwikkeld, aldus Marc Driessen, directeur Beekenkamp Plants Ornamentals. Nog trotser zijn we op haar naam: “Rhodee”, vernoemd naar de tweede kleindochter van An Beekenkamp. Een perfecte uitbreiding voor onze Dreams collectie, vervolgt hij”.

“Ik was blij verrast toen de marketing afdeling mij kwam vertellen dat zij een prachtige, sterke plant gingen lanceren en dat zij haar graag naar mijn tweede kleindochter “Rhodee” wilde vernoemen. Voor de zekerheid heb ik overleg gehad met mijn dochter, maar zij was minstens zo blij en trots als ik met dit prachtige geboortebericht. De plant staat al een aantal weken te schitteren bij mij in de tuin en bij mijn dochter op tafel, ” aldus An Beekenkamp.

De diep roze kleur van deze dubbelbloemige begonia komt extra goed uit de verf door het contrast met het donkergroene blad. De bloemen lijken roze roosjes en door de ronde vorm en de compacte groei is deze plant ook geschikt voor kleine potmaten. Rhodee geeft met haar prachtige kleur en sterke karakter iedere woonkamer, tuin of patio een kleurrijke boost! Het kan zijn dat u “Rhodee”, toen nog bekend als BEEL4100, vorig jaar in onze showtuin heeft gezien als test. De houdbaarheid is daar getest en is beoordeeld met een 4.8 van de 5 punten.


Voor meer informatie:
Beekenkamp Plants
Korte Kruisweg 141
2676 BS Maasdijk
info@beekenkamp.nl
www.beekenkamp.nl

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.