Nieuwe markt voor Hydrangea in Rusland aangeboord

Aan het begin van het hortensia-seizoen heeft Hydrangea World met ondersteuning van Sobolj in Rusland op een slimme manier een nieuwe markt voor haar prachtige hortensia’s aangeboord.

De markt van evenementen is een markt van de toekomst in Rusland. Om deze reden wordt de sector van evenementen en evenementenbureaus al sinds een aantal jaren door Sobolj van informatie voorzien over het gebruik van bloemen bij de decoratie van locaties. Voor Hydrangea World is Sobolj nog een stap verder gegaan.

Organisatiebureaus van evenementen zijn in het algemeen moeilijk te bereiken: Sobolj organiseerde voor hen een exclusieve presentatie over het gebruik van Hydrangea bij de decoratie van locaties voor diverse evenementen. Beslissers en leidinggevenden van vooraanstaande bedrijven uit deze sector werden door Sobolj uitgenodigd op het prachtige landgoed Marinyo nabij St.Petersburg om inspiratie op te doen. Aansluitend werden de dagen daaropvolgend fotojournalisten van lifestyle bladen ontvangen en kregen consumenten gelegenheid een kijkje te komen nemen. Zo werd direct ‘feedback’ georganiseerd ten behoeve van de evenementenbureaus.

Dat Hydrangea als bloem zeer geschikt is voor decoratie in grotere ruimtes werd op het landgoed getoond met bloemwerken van jonge bloemisten:

Op deze locatie werden klassieke ruimtes met Hydrangea aangekleed, maar Hydrangea is ook bij uitstek geschikt voor toepassingen op grotere, moderne locaties. Sobolj heeft met deze presentatie aan evenementenbureaus laten zien en ook persoonlijk uitgelegd hoe een evenement met Hydrangea een extra accent kan worden gegeven.

Klik hier voor meer informatie


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.