Maarten van Hagen maakt de overstap naar Holland Gaas

Maarten is er helemaal klaar voor. Hij is inmiddels al gestart bij Holland Gaas en gaat zijn steentje bijdragen aan het succes van gaassystemen voor kwekers. Hij stelt zich graag zelf voor:

"Ik heb een grote passie voor de tuinbouw en ben al vele jaren werkzaam in deze mooie branche. Dit is ontstaan na tijdelijk tussen de Keniaanse rozen gewoond en gewerkt te hebben. De afgelopen jaren heb ik door mijn Sales & Export functie bij een tuinbouwtoeleverancier in meerdere landen mogen aanschouwen wat de Nederlandse rol is binnen de tuinbouw wereldwijd. Hier mogen we met zijn allen best trots op zijn. 

Holland Gaas heeft een prachtig doorontwikkeld duurzaam systeem dat insecten tegenhoudt en daarbij het gebruik van chemische en biologische middelen aanzienlijk verminderd. Dit is iets wat ik graag wil uitdragen in mijn nieuwe sales functie."

Naast het aanstellen van de nieuwe sales manager, zitten ze ook verder niet stil bij Holland Gaas. De nieuwe bedrijfsfilm is een feit.  

Voor meer informatie:
Holland Gaas
www.hollandgaas.nl
info@hollandgaas.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.