Drie nieuwe cultivars bij SV.CO

In de wereld van potchrysanten worden heel veel nieuwe rassen ontdekt, getest, vermeerderd en ontwikkeld, de een nog langer houdbaar of intenser van kleur dan de ander. Bij SV.CO - dat de planten momenteel leuk weet te verkopen, zo vertelde directeur Jelle Strijbis eind vorige week in het AD - worden er komende week maar liefst drie soorten vervangen door nieuwe cultivars.

Ten eerste twee soorten uit de welbekende Splash-serie. De Potchrysant Splash Energy wordt toegevoegd aan de Chrysant Special lijn van SV.CO. Met zijn unieke, lepelvormige bloemtype is het een bijzonder type van de Splash-serie. De plant is goed vertakt en heeft donkergroen blad. De opvallende bloemen zijn rood en geel gekleurd, met een licht groen hart.

Daarnaast verwelkomen we de Splash Pure, deze valt op door haar intens witte bloemen, die voortkomen uit een prachtig, opvallend groen hart. Als derde nieuwe binnenkomer introduceren we de Green Parakeet! Deze eyecatcher heeft zogeheten ‘spider’ bloemen. Deze unieke bloemen met een heldergroene kleur zullen zéker uw aandacht trekken. Deze wordt net als de Splash Pure toegevoegd aan de Chrysant Exclusive lijn uit de SV.COllection.


Voor meer informatie:
SV.CO
+31 (0)174 515448
verkoop@svco.nl
www.svco.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.